OfDe eerste klantervaringen van Michel van Zessen met Adviesbox Online


Michel

Ik heb de testdag als heel positief ervaren en kan niet wachten tot ik de overstap kan maken naar de online versie van Adviesbox.


Op dit moment wordt er gewerkt aan de laatste ontwikkelingen van de online versie van Adviesbox. Dat doen we samen met onze klanten zodat we zeker weten dat de software blijft doen wat het in de praktijk moet doen. Michel van Zessen, oprichter en eigenaar van Van Zessen Financiële Diensten uit Hendrik-Ido-Ambacht, is gespecialiseerd in advies en bemiddeling op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Michel was een van de deelnemers aan de gebruikerstest van Adviesbox Online die onlangs op ons kantoor in Gouda werd gehouden.

Michel: “Ik werk al sinds 2012 naar volle tevredenheid met Adviesbox en geef regelmatig gevraagd en ongevraagd mijn mening over de software. Ik ben wat je noemt positief kritisch, met andere woorden, ik denk altijd na over hoe de software kan worden verbeterd. Het leuke van het meedenken over mogelijke verbeteringen vind ik dat je daar niet alleen zelf van profiteert, maar dat ook andere gebruikers er voordeel bij hebben. Naast Adviesbox hou ik ook andere softwareoplossingen die op de markt komen goed in de gaten. Geen enkel pakket is perfect natuurlijk, maar ik weet wel dat Adviesbox op dit moment de meest uitgebreide applicatie in zijn soort is. Ik word vooral blij van de flexibiliteit, snelheid en gebruiksvriendelijkheid van de oplossing. 

 

Toen ik werd benaderd om mee te doen aan de gebruikerstest van Adviesbox online, hoefde ik niet lang na te denken. Adviesbox Online is de nieuwe cloudversie van het bestaande product waarmee je vanuit elke plek en op elk moment toegang krijgt tot het systeem. Doelstelling van het nieuwe product is om alle goede functionaliteiten en mogelijkheden van de oplossing te behouden terwijl het wordt omgezet naar moderne technologie. Samen met een aantal andere klanten mocht ik testen of dit was gelukt. We begonnen met het aanmaken van een nieuw account. Veiligheid van gegevens is belangrijker dan ooit. Met een zogenaamde 2-factor authenticatie, weet je zeker dat gegevens in Adviesbox Online niet op straat komen te liggen.

 

Vervolgens gingen we aan de slag met het invoeren van 2 casussen die we hadden meegenomen. Wat mij direct opviel was de herkenbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de applicatie. Het invoeren van een dossier gaat eigenlijk op precies dezelfde manier als ik dat nu ook gewend ben in het huidige Adviesbox, een aantal kleine aanpassingen daargelaten. Echt fijn om te zien dat niet het hele product op de schop is gegaan, maar dat je direct in een vertrouwde omgeving zit. Ook vielen een aantal verbeteringen die in Adviesbox Online zijn doorgevoerd mij op:

 

  • elke klant die ik open, opent in een nieuw tabblad in de browser. Ik kan dus in meerdere klanten tegelijkertijd werken;
  • er is een uitgebreider klantprofiel, waardoor deze persoonlijker wordt;
  • het invoeren van een dossier, met name in de analysefase, is veel gebruiksvriendelijker.

 

Ik heb de testdag als heel positief ervaren en kan niet wachten tot ik de overstap kan maken naar de online versie van Adviesbox.”

 

Aanmelden voor Adviesbox On Tour?
Meld je nu aan