OfBlinqx lanceert eBlinqx voor Verzekering & Hypotheek


Verschillende softwareleveranciers, losse systemen, dubbele invoer; het kost financieel dienstverleners onnodig veel tijd. Om hiermee af te rekenen lanceert Blinqx op 5 oktober een nieuw softwareplatform: eBlinqx voor Verzekering & Hypotheek.    

 


Synergie van specialisten  

eBlinqx is hét nieuwe software platform voor financieel dienstverleners; het resultaat van ultieme synergie tussen de meest toonaangevende spelers in de financiële software markt. Met eBlinqx heb je geen ICT landschap dat uit losse componenten bestaat: alles komt in één centraal platform samen. Hiermee ontstaat een complete oplossing waarmee ieder kantoor precies vindt wat het nodig heeft. Geschikt vanaf één tot honderden gebruikers. En breid je gaandeweg je dienstverlening uit? Dan groeit eBlinqx moeiteloos met je mee.    

 


Ontdek het zelf  

eBlinqx wordt gelanceerd op de HypoVak op 5 oktober. In de Midden Nederland Hallen in Barneveld is het team van Blinqx aanwezig om eBlinqx te presenteren.   

Daarnaast geven Soelimen Lafkiri en Leon van Vliet om 14:45 u hun masterclass ‘Creëer waarde voor je klanten met het nieuwste alles-in-één platform’.  Ze laten zien hoe je - met eBlinqx - meer overzicht creëert, je werkplezier verhoogt en focust op de meest waardevolle klantrelaties.  

 


Gebundelde krachten, meer mogelijkheden  

Door de samenwerking van de softwareontwikkelaars ontstaan er tal van nieuwe mogelijkheden.

Ook Adviesbox Online is vanaf 5 oktober onderdeel van eBlinqx. Dit houdt in dat Adviesbox Online de komende maanden al een eerste upgrade krijgt. Daarmee krijg je nog meer mogelijkheden, een betere integratie van extra features en nieuwe look-and-feel.

 

Volg ons op LinkedIn 

 

eBlinqx is een krachtenbundeling van Faster Forward, DIAS Software, Adviesbox, Finly, FinConnect, Hypotheekbond en MyTP.