OfProduct update en tarieven 2024Beste Adviesbox gebruiker,

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan onze software, waaronder de overgang naar Adviesbox Online. Inmiddels werken een snel groeiend aantal intermediairs met de online versie van Adviesbox, die onderdeel is van eBlinqx.


In deze mail vertellen we je meer over de voordelen van Adviesbox Online en het bijbehorende tarief per 1 januari 2024.


Welke voordelen heeft Adviesbox Online?

De transitie naar online software is een noodzakelijk aspect voor het waarborgen van een professioneel software platform. Met Adviesbox Online verbeteren we je efficiëntie & veiligheid. Dit levert jou op:

  1. Lagere operationele kosten
   Je hoeft niet meer te investeren in aanschaf, installatie en onderhoud van: datacenters of serveromgevingen. Wij nemen dit van je over.

  2. Volledige ontzorging
   Jouw Adviesbox Online is altijd en overal op iedere PC, laptop en tablet te gebruiken. Daarnaast is de software continu up-to-date, zodat o.a. rentes en voorwaarden automatisch worden bijgewerkt. Geen zorgen over verlies van data vanwege de automatische back-ups.

  3. Minder risico’s
   Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je data in Adviesbox. Denk hierbij aan kosten van een hack, boetes en imagoschade. Wij voldoen aan strenge nalevingsnormen en zorgen dat je data altijd beveiligd is.

  4. Klaar voor de toekomst
   Als klant van Adviesbox Online profiteer je van het eBlinqx platform en bijbehorende toekomstige innovaties. eBlinqx is het resultaat van ultieme synergie tussen de meest toonaangevende spelers in de financiële software markt. Zo ben je als professioneel intermediair klaar voor de toekomst.

 

Wat verandert er voor jou?

Per 1-1-2024 ga je voor alle bovenstaande extra’s € 25 per gebruiker per maand meer betalen. Het nieuwe tarief geldt zowel voor de huidige versie van Adviesbox als Adviesbox Online gebruikers.

De tarieven van +Klantdossier, Brondata en Binnendienst licentie worden niet aangepast. Deze producten worden uiterlijk 1-4-2024 vervangen door Adviesbox Online +Dossier.

Inmiddels kun je al wel upgraden naar +Dossier (powered by Finly, a Blinqx Company). Dit is een sterk verbeterde versie van +Klantdossier. Met +Dossier beschik je over uitgebreidere functionaliteiten als online inventariseren, workflows, documentenbeheer, notificaties en een modern klantportaal.

 

Upgraden of vragen?

Wil je nu upgraden naar Adviesbox Online of +Dossier? Of heb je vragen over productupdates of de nieuwe tarieven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via verkoop-vh@blinqx.tech. We helpen je graag verder.

Wij zien er naar uit om je in 2024 te faciliteren met eBlinqx, hét hypotheek- & verzekeringsplatform van de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Leon van Vliet,

General Manager